Zaterdag 30 maart 2019 The Funkadelic Rockshow in De Pul Uden

Tijdens de Funkadelic Rockshow op 30 maart in De Pul komen twee stijlen bij elkaar. Barracuda, de band met een stevige rock achtergrond, zal samenwerken met DJ Roland de Winter (Dance Classics the Party). De organisatie van de avond is in handen overigens van RotaryClub Uden. Daarmee komen alle sponsoropbrengsten en entreegelden ten goede van diverse projecten voor de jeugd van Uden.

De danceclassics specialist gaat voor een volle dansvloer, waarbij regelmatig het samenspel met Barracuda gezocht wordt. Monique: “We willen een bijzondere avond. De funky disco stijl combineert wonderwel erg goed met Barracuda. Mensen krijgen geen standaard muzikale avond voorgeschoteld, maar een uniek concert van twee stijlen. En dan zorgen we natuurlijk ook nog dat het gezellig wordt!” Een avond voor mensen met een brede muzieksmaak en voor degene die gewoon een leuke avond willen hebben.

Toegang is 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de kassa. Aanvang 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.barracuda-rock.com/rockshow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *