Dance Classics The Party komt naar Danszaal Verhoeven Uden

Zaterdag 22 december wordt Danszaal Verhoeven aan de Markt in Uden omgebouwd tot een volwaardige discotheek, compleet voorzien van een verlichte dansvloer, discobollen, lasers en verlichting. Met veel disco-, funk- soul- en reggaemuziek, overgoten met een kerstsausje, zullen de vdj’s Roland de Winter en John de Visser er een heerlijk feestje bouwen.

Naast de vele hits van vroeger en nu is natuurlijk alles voorzien van bijbehorende clips. Verzoekjes kunnen uiteraard ook aangevraagd worden en het geluidsvolume zal niet oorverdovend zijn zodat je ook met jouw vrienden gezellig kunt bijkletsen.

Velen zullen danszaal Verhoeven nog kennen van vroeger. Na diverse verbouwingen is het een supergezellige, knusse zaal geworden.

De entreeprijs is in de voorverkoop € 15,00, exclusief servicekosten. Aan de kassa zijn de tickets € 20,00. Naast een avond gevuld met heerlijke dance-classics uit de jaren 70 en 80, ook hits uit de 90’s en daarna. Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een welkomstdrankje. Gedurende de avond zijn er nog meer verrassingen. De zaal gaat open om 21:00 uur en sluitingstijd zal plm. 02:00 uur zijn.

Wees er dit keer snel bij want op=op. Middels deze link kun je jouw tickets rechtstreeks veilig online bestellen.

Op de site www.dance-classics.nl zie je vele sfeerimpressies en filmpjes van voorbije party’s.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *