Zaterdag 27 november Dance Classics the Party in ’t Stulpke Uden

Als er geen verdere beperkingen komen ivm Corona dan is er zaterdag 27 november weer een Dance Classics the Party in ’t Stulpke in Uden. Zoals ook 2 maanden geleden, (zaterdag 25 september) starten we weer om 19:00 uur en gaan we er weer een super gezellige avond van maken. Sluitingstijd is 23:45 uur want met de huidige richtlijnen moet Café ’t Stulpke om 00:00 uur echt leeg zijn.

Maar tot 23:45 uur kun je weer lekker dansen en genieten van de heerlijkste disco-, funk- en soulhits uit de jaren 70-80 en 90 met de mooiste clips op de vele tv-schermen. Natuurlijk aangevuld met discobollen, verlichte dansvloer, black-light en laser om terug te gaan naar de sfeer van die mooie jaren 70-80 en 90. Ook andere muziek komt aan bod als je er maar lekker op kunt dansen en of kunt meezingen.

Alvast een voorproefje: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.  
Heerlijke classic hits met dito clips uit de jaren 70-80 en 90. De lekkerste disco-, funk- en reggae hits, aangevuld met meezingers en zelfs hard-rock nummers . Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *