Zaterdag 11 april lekker thuis dansen met live-stream Dance Classics the Party

Bekende Dance Classics the Party gaat online voor het goede doel

DJ Roland de Winter en zijn vrienden van het vroegere Amigo en Rotary Uden willen heel Uden aan het dansen krijgen voor de Udense mantelzorgers. De mantelzorgers zijn in deze tijd een beetje een vergeten groep. Met deze actie willen Roland, de vrienden van Amigo en Rotary Uden hen op een voetstuk plaatsen en verrassen met een dinerbon op hun respijtdag. Op zaterdag 11 april zal vanuit de studio van Giel de Winter een bijzondere Dance Classics the Party worden gestreamd.

Roland de Winter wilde iets goeds doen voor de mantelzorgers in deze tijd van het Covid-19 virus en kwam bij zijn zoon Giel terecht. “We hadden het er samen over en kwamen al snel uit bij deze online Disco avond. Mensen vragen nummers aan uit de jaren 70 en 80 en deze worden dan gedraaid. Een nummer aanvragen kost minimaal 5 euro, maar een hogere vrije gift mag natuurlijk ook. Tijdens de live stream komen alle bijbehorende clips voorbij. Zo hopen we dat er op zaterdagavond in vele Udense huiskamers het een feest van herkenning wordt. En dat de voetjes van de vloer gaan!”.

De avond start om 21.00 uur en zal om 24.00 uur afgelopen zijn. Door gebruik te maken van de faciliteiten van de studio van Giel de Winter, kunnen er naast de muziek en video’s ook berichten achter gelaten worden. Zo vinden de luisterende en kijkende Udenaren ook verbinding met elkaar. Roland: “We willen het sfeertje van vroeger een beetje in de huiskamers brengen. We hebben dan ook de samenwerking gezocht met de vrienden van discotheek Amigo en Rotary Uden. Samen gaan we de komende dagen zoveel mogelijk mensen proberen te bereiken. Het is toch ontzettend prachtig als straks duizend man meekijken en ondertussen ook nog het goede doel steunen? “

Het bedrag dat opgehaald wordt zal besteed worden aan dinerbonnen bij de diverse Udense horeca. Zo kunnen de mantelzorgers op hun respijtdag een avondje lekker eten en wordt op deze manier ook de Udense horeca gesteund. De link naar de live stream is direct te vinden op de voorpagina van de site www.dance-classics.nl en de website en facebook pagina van Rotary Uden. Deze komt beschikbaar op zaterdag 11 april om 20.00 uur.
Nu al een vrije gift doen? Dat kan door een bedrag te whatsappen naar het nummer 06-57970688. Men ontvangt dan een tikkie.

Website Rotary Uden of Facebookpagina Rotary Uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *