Mario van Dinther gast-dj bij Dance Classics the party Boekel

Mario van Dinther, Boekelaar en radiomaker bij Regionale Omroep Centraal, is een van de dj’s/vj’s die zaterdag 1 april in Nia Domo tijdens ”Dance Classics the party” bezoekers zal laten swingen op allerlei hits uit de jaren zeventig tot nu.

In vroegere jaren was Mario een bekende diskjockey die in menig discotheek in Oost-Brabant de ene hit na de andere door de luidspeakers deed knallen. Naast het huidige radiowerk draait Mario nog regelmatig op feestjes. Mede door zijn radiowerk is hij ook bekend met de hits na die periode van disco. En dat komt mooi uit want ”Dance Classics the party” is een muzikaal feest van herkenning met allerlei hits van toen tot nu. Discjockeys, of eigenlijk videojockeys, laten je swingen op talloze hits met bijbehorende clips die te zien zijn op grote schermen. Lekker uit je dak gaan op heerlijke danshits. Ook zijn er zitjes waar je met vrienden gezellig herinneringen kunt ophalen. Gezellig met elkaar bijkletsen over die goeie ouwe tijd of geniet van de mooie videoclips op grote schermen.

Krakers uit die mooie zeventiger jaren met onder meer hits van Earth, Wind & Fire, Chic, KC & the Sunshineband, The Trammps, BeeGees, Kool & the Gang, Jimmy ‘Bo’ Horne, Jacksons, Sheila E, Prince en vele anderen. Ook de heerlijke danshits uit latere periodes van bijvoorbeeld Tiësto, Leila K., Snap, Robin S, Avicii, Bruno Mars, Black Eyed Peas, Daft Punk, David Guetta, Pussycat Dolls, Will Smith, Technotronics en Armin van Buuren, passeren de revue middels prachtige screens en een top-geluidsinstallatie. Kortom: een avond vol hits.

”Dance Classics the party” is zaterdag 1 april vanaf 21:00 uur in Nia Domo in Boekel. Een show met een verlichte dansvloer, discobollen, lichtshow, laser, go-go-girls en zitjes. Beleef deze ultieme show samen met vrienden en bekenden en haal herinneringen op tijdens het dansen op deze fantastische muziek. Het wordt een avond die je moet ervaren. Bij het horen van de eerste tonen en het zien van de eerste beelden kun je niet langer stil blijven staan!

Meer info op www.dance-classics.nl waar je ook tickets kunt bestellen. Deze zijn natuurlijk ook te koop tijdens de avond zelf.

Dance Classics The Party Boekel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *