John de Visser gast-dj bij Dance Classics the party Uden

Udenaar John de Visser is een van de dj’s/vj’s die vrijdag 14 april in de Evenementenzaal van Markant Uden tijdens ”Dance Classics the party” bezoekers zal laten swingen op allerlei hits uit de jaren zeventig tot nu.

John de Visser is geen onbekende in het Udense. Begonnen als shopmanager van Free Record Shop Uden, dj. van Rendez Vous en nu vaste dj in Market Place en De Pier in Uden is John ook een veelgevraagde dj voor allerlei feesten en partijen. Carnavalsvereniging De Knoerissen weet hem ook regelmatig te vinden om het publiek te laten swingen op allerlei hits die uit de luidspeakers knallen. En dat komt mooi uit want ”Dance Classics the party” is een muzikaal feest van herkenning met allerlei hits van toen tot nu. Discjockeys, of eigenlijk videojockeys, laten je swingen op talloze hits met bijbehorende clips die te zien zijn op een groot scherm. Lekker uit je dak gaan op heerlijke danshits. Ook zijn er zitjes waar je met vrienden gezellig herinneringen kunt ophalen. Gezellig met elkaar bijkletsen over die goeie ouwe tijd of geniet van de mooie videoclips op grote schermen.

Krakers uit die mooie zeventiger jaren met onder meer hits van Earth, Wind & Fire, Chic, KC & the Sunshineband, The Trammps, BeeGees, Kool & the Gang, Jimmy ‘Bo’ Horne, Jacksons, Sheila E, Prince en vele anderen. Ook de heerlijke danshits uit latere periodes van bijvoorbeeld Tiësto, Leila K., Snap, Robin S, Avicii, Bruno Mars, Black Eyed Peas, Daft Punk, David Guetta, Pussycat Dolls, Will Smith, Technotronics en Armin van Buuren, passeren de revue middels prachtige screens en een top-geluidsinstallatie. Kortom: een avond vol hits.

”Dance Classics the party” is vrijdag 14 april vanaf 21:00 uur in de Evenementenzaal van Markant Uden. Een show met een verlichte dansvloer, discobollen, lichtshow, laser, go-go-girls en zitjes. Beleef deze ultieme show samen met vrienden en bekenden en haal herinneringen op tijdens het dansen op deze fantastische muziek. Het wordt een avond die je moet ervaren. Bij het horen van de eerste tonen en het zien van de eerste beelden kun je niet langer stil blijven staan!

Meer info op www.dance-classics.nl waar je ook tickets kunt bestellen. Deze zijn natuurlijk ook te koop tijdens de avond zelf.

Dance Classics the party Uden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *