Grootse Disco- en Funkparty zaterdag 3 maart in De Pul Uden

Spiegelbollen, verlichte dansvloer, lasers, go-go girls en boy en grote video-schermen zullen zaterdagavond 3 maart a.s. de bezoekers meezuigen in de tijd van toen. De video-dj’s John de Visser en Roland de Winter nemen het publiek mee naar de disco- en funkmuziek uit die mooie jaren 70 en 80. Prachtige videoclips uit de tijd van o.a. TopPop, synchroon met het geluid, laten de aanwezigen direct de sfeer en herkenning van toen beleven.

Ook de lekkere dans-hits uit de jaren erna zullen niet ontbreken. Met het grote muziek/video-bestand van ruim 20.000 hits wordt het een heerlijke avond op muziek waar natuurlijk hits van o.a. Earth, Wind & Fire, The Trammps, Donna Summer, James Brown, Prince, Michael Jackson, Sheila E, KC & The Sunshineband, Gala, Army of Lovers, Tiësto, Pharrell Williams, Black Eyed Peas, Pitbull, Justin Timberlake, Mark Ronson, Bruno Mars en Robin Thicke zeker niet zullen ontbreken. Een avond vol met heerlijke meezing- en dansmuziek.

De tot discotheek omgebouwde evenementenhal van De Pul in Uden gaat open om 21 uur. Tickets á € 10,00 (voorverkoop) via de site van De Pul. Kaarten aan de kassa € 12,50. Voor info zie ook bovenstaande promo.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *