Ben jij erbij zaterdag 3 maart in De Pul Uden?

Grootse Disco- en Funkparty

Zaterdag 3 maart is De Pul Uden omgebouwd tot een prachtige discotheek met spiegelbollen, verlichte dansvloer, lasers, grote video-schermen en dansen er ook go-go girls en boy. Bezoekers zullen door de video-dj’s John de Visser en Roland de Winter meegezogen worden naar de disco- en funkmuziek uit die mooie jaren 70 en 80. Prachtige videoclips uit de tijd van o.a. TopPop, synchroon met het geluid, laten de aanwezigen direct de sfeer en herkenning van toen beleven.

Ook de lekkere dans-hits uit de jaren erna zullen niet ontbreken. Met het grote muziek/video-bestand van ruim 20.000 hits wordt het een heerlijke avond op muziek waar natuurlijk hits van o.a. Earth, Wind & Fire, The Trammps, Donna Summer, James Brown, Prince, Michael Jackson, Sheila E, KC & The Sunshineband, Gala, Army of Lovers, Tiësto, Pharrell Williams, Black Eyed Peas, Pitbull, Justin Timberlake, Mark Ronson, Bruno Mars en Robin Thicke zeker niet zullen ontbreken. Een avond vol met heerlijke meezing- en dansmuziek.

De tot discotheek omgebouwde evenementenhal van De Pul in Uden gaat open om 21 uur. Tickets á € 10,00 (voorverkoop) via de site van De Pul. Kaarten aan de kassa € 12,50. Voor info zie ook www.dance-classics.nl en bijgaande promo.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *