Dance Classics the party zaterdag 25 september in Café ’t Stulpke, Markt Uden

Eindelijk mag het weer. Naar aanleiding van de persconferentie kunnen we weer een feestje bouwen. Met de huidige richtlijnen in acht genomen gaan we dit keer wel ouderwets van start: al vanaf 19:00 uur!!! Ook de sluitingstijd doet denken aan de jaren 70-80 toen we nog echt jong waren: 23:45 uur want om 00:00 uur moet Café ’t Stulpke echt leeg zijn.

Maar tot 23:45 uur kun je weer lekker dansen en genieten van de heerlijkste disco-, funk- en soulhits uit de jaren 70-80 en 90 met de mooiste clips op de vele tv-schermen. Natuurlijk aangevuld met discobollen, verlichte dansvloer, black-light en laser om terug te gaan naar de sfeer van die mooie jaren 70-80 en 90. Ook andere muziek komt aan bod als je er maar lekker op kunt dansen en of kunt meezingen.

Wil je alvast een voorproefje, kijk op deze link: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.  
Hier zie je de meest gedraaide hits met prachtige clips uit de jaren 70-80 en 90. Van Rock ’n Roll tot en met Hardrock, de beste meezingers en de lekkerste disco-, funk- en reggae hits. Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *