Dance Classics The Party vrijdag 8 september in Markant Uden

Voor de tweede maal komt Dance Classics The Party naar de Evenementenzaal van Markant Uden. Op vrijdag 8 september draaien de dj’s en vdj’s Roland de Winter en John de Visser de beste disco- en danshits uit de jaren zeventig en tachtig tot en met nu in een tot discotheek omgebouwde Evenementenzaal. Alles is eraan gedaan om een sfeervolle discoshow neer te zetten met synchroon prachtige muziekclips op een megagroot scherm.

Ook nu weer kun je lekker uit je dak gaan op die geweldige, lekkere disco-, soul-, funk- en reggaehits uit die prachtige jaren zeventig en tachtig, aangevuld met heerlijke nummers uit ook de jaren erna tot nu.

De avond wordt aangekleed met een nog grotere verlichte dansvloer, stroboscopen en spiegelbollen, rookmachine, go-go-girls, laser en een op en top geluidinstallatie. En wat uiteraard niet ontbreekt: een megascherm waarop prachtige muziekclips zijn te zien en die je het gevoel geven alsof de artiesten zelf op de party aanwezig zijn. De sfeervolle beelden zuigen je direct mee in die sfeer van toen. Kortom, het wordt weer een heerlijke meezing en swingavond.

De zaal gaat open om 21:00 uur en het duurt tot 02:00 uur. Entree in de voorverkoop is € 12,50 en aan de kassa € 17,50. Bekijk op www.dance-classics.nl de aftermovie van het laatste event. Zowel via deze site als bij www.markantuden.nl kun je de tickets bestellen.
Met deze link kun je rechtstreeks tickets bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *