”Dance Classics the Party” één groot feest

Het was een drukke en gezellige avond vrijdag 14 april in Markant Uden. Gast dj John de Visser en mede organisator Roland de Winter wisten het publiek van begin van de avond tot sluitingstijd te laten swingen op de prachtig verlichte dansvloer. Op een levensgroot videoscherm achter de dj’s zagen de bezoekers allerlei videoclips voorbij komen: van James Brown tot en met de ongecensureerde versie van Robin Thicke’s Blurred Lines. Alles kwam voorbij, de ene na de andere hit uit de jaren zeventig tot nu. Een avond waarbij de talrijke bezoekers ook herinneringen konden ophalen en lekker los konden komen van alle dagelijkse beslommeringen.

Ook de sponsoren, t.w. NobraCars Uden, Paradijs, Grando Keukens, HR5, IBN en Jumbo kwamen eveneens regelmatig voorbij in de diverse clips.

Bezoekers en sponsoren, allemaal hartelijk dank. Houd de site www.dance-classics.nl in de gaten voor een volgende party. Op deze site kun je natuurlijk ook de show voor een eigen feestje boeken.
Geniet van onderstaande selectie van foto’s, gemaakt door Ad van de Graaf uit Uden. Voor alle foto’s kijk op onze FaceBook pagina

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *