Dance Classics the party in Evenementenzaal Markant Uden

Vrijdag 14 april van 21:00 tot 02:00 uur komt ’Dance Classics the party’ naar de evenementenhal van Markant Uden. Beleef de sensationele sfeer uit de jaren 70, 80, 90 en 00 in een stijlvolle ambiance met een prachtig verlichte dansvloer, discobollen, lichtshow, laser en go-go-girls. De videoclips van de muziek uit die tijd maken het feest compleet.

Laat je meeslepen door de draaikunsten van geroutineerde deejays van toen die je direct in de juiste sfeer brengen met hun prachtige videoclips op grote screens. ’Dance Classics the party’ is een muzikale trip door de tijd met, zoals de naam al doet vermoeden, disco- en dansklassiekers uit de jaren 70, 80, 90 en 00. Krakers uit die mooie zeventiger jaren met onder meer hits van Earth, Wind & Fire, Chic, KC & the Sunshineband, The Trammps, BeeGees, Kool & the Gang, Jimmy ‘Bo’ Horne, Jacksons, Sheila E, Prince en vele anderen. Ook de heerlijke dans hits uit latere periodes van bijvoorbeeld Tiësto, Leila K., Snap, Robin S, Avicii, Bruno Mars, Black Eyed Peas, Daft Punk, David Guetta, Pussycat Dolls, Will Smith, Technotronics en Armin van Buuren, passeren de revue middels prachtige screens en een top-geluidsinstallatie. Kortom: een avond vol hits die je opzwepen en je heerlijk uit je dak laten gaan.

’Dance Classics the party’ is een heerlijke avond uit voor veertigplussers, maar de ervaring leert dat ook de jongere generatie deze dansklassiekers weet te waarderen. Discomuziek is weer helemaal hot, maar ook hits uit de funk-, reggae- en danceperiode en hits uit recentere tijden worden gedraaid. Passen de verzoekplaten in de stijl, dan worden deze zeker in de play-list meegenomen. Net als toen zullen ook de snacks, zoals worstenbroodjes met curry, niet ontbreken.

Tickets kosten € 17,50 euro en zijn te bestellen via middels deze link.  De zaal is open vanaf 21:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *