”Dance Classics the party” 14 april in Markant Uden

Voor de dj’s is het kicken als de dansvloer komende vrijdag 14 april vanaf aanvang tot einde in de Evenementenzaal van Markant continu vol staat met dansende mensen. Lekker weer eens ouderwets swingen op een party met herkenbare hits van toen en nu? Herleef met een muzikale trip door de tijd ”Dance Classics the party”, de sensationele sfeer uit de jaren 70 tot nu.

Foto: Ad vd Graaf

Tijdens deze heerlijke avond met een prachtige verlichte dansvloer, discobollen, lichtshow, laser, go-go-girls, dj’s en videoclips op grote schermen ga je helemaal uit je dak. Beleef deze ultieme show samen met vrienden en bekenden en haal herinneringen op tijdens het dansen op deze fantastische muziek. Het wordt een avond die je moet ervaren. Bij het horen van de eerste tonen en het zien van de eerste beelden kun je niet langer stil blijven staan!

Krakers uit die mooie zeventiger jaren met onder meer hits van Earth, Wind & Fire, Chic, KC & the Sunshineband, The Trammps, BeeGees, Kool & the Gang, Jimmy ‘Bo’ Horne, Jacksons, Sheila E, Prince en vele anderen. Ook de heerlijke danshits uit latere periodes van bijvoorbeeld Tiësto, Leila K., Snap, Robin S, Avicii, Bruno Mars, Black Eyed Peas, Daft Punk, David Guetta, Pussycat Dolls, Will Smith, Technotronics en Armin van Buuren, passeren de revue middels prachtige screens en een top-geluidsinstallatie. Kortom: een avond vol hits.

John de Visser, bekende dj in het Udense horecacircuit, is een van de dj’s/vj’s. Samen met Roland de Winter, mede organisator van dit event, zullen zij de bezoekers zal laten swingen op allerlei geweldige hits van toen en nu.

Vrijdag 14 april zijn we in de Evenementenhal van Markant Uden. Tickets voor Evenementenzaal Markant Uden zijn met deze link direct te bestellen voor € 17,50. Aan de kassa € 22,50.
”Dance Classics the party” start om 21:00 uur en deze heerlijke avond duurt tot 02:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *