We zijn er weer: zaterdag 2 juli in ‘t Stulpke Markt Uden, GRATIS ENTREE!!!

Zaterdag 2 juli weer lekkere disco- en funkmuziek uit vooral de jaren 70 en 80 in Café ’t Stulpke aan de Markt in Uden. Ook hits uit de jaren 90 en daarna worden niet vergeten. Verzoekjes zijn welkom als ze maar in de juiste sfeer passen.
Alle hits zijn met bijbehorende clips zoals je ze ook vroeger zag in TopPop op tv-schermen. Verlichte dansvloeren en discolampen en -bollen ontbreken natuurlijk ook niet.
Ben je er ook bij? Vanaf 20:00 uur kun je lekker losgaan, feesten en meezingen!  De entree is natuurlijk GRATIS!

Alvast een voorproefje: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.  
Heerlijke classic hits met dito clips uit de jaren 70-80 en 90. De lekkerste disco-, funk- en reggae hits, aangevuld met meezingers en zelfs hardrock nummers. Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.

Hollandse avond in ”forEach” Uden (naast Zinderend)

In de St. Janstraat, naast restaurant Zinderend in Uden, in Molly’s café “forEach” draaien we een Hollandse avond. Een avond met clips van de beste woonwagenhits, lekkere meezingers en natuurlijk nog heel veel meer Nederlandstalige feestnummers. Ben er snel bij want op=op. Bel Molly voor tickets: 06-21680206.

GRATIS ENTREE: Zaterdag 21 mei weer Dance Classics the Party in Café ‘t Stulpke Uden

Het is bijna zover, zaterdag 21 mei zijn we weer met lekkere disco- en funkmuziek uit vooral de jaren 70 en 80 in Café ’t Stulpke aan de Markt in Uden. Ook de hits uit de jaren 90 en daarna worden niet vergeten. Verzoekjes zijn welkom als ze maar in de juiste sfeer passen.
Alle hits zijn met bijbehorende clips, zoals je ze ook vroeger zag in TopPop, te zien op tv-schermen. Verlichte dansvloeren en discolampen en -bollen maken de sfeer compleet.
Ben je er ook bij? Vanaf 20:00 uur kun je lekker losgaan, feesten en meezingen!  De entree is natuurlijk gratis!

Alvast een voorproefje: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.  
Heerlijke classic hits met dito clips uit de jaren 70-80 en 90. De lekkerste disco-, funk- en reggae hits, aangevuld met meezingers en zelfs hardrock nummers . Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.

Zaterdag 21 mei weer Dance Classics the Party in Café ‘t Stulpke Uden

Zaterdag 21 mei zijn we weer met lekkere disco- en funkmuziek uit vooral de jaren 70 en 80 in Café ’t Stulpke aan de Markt in Uden. En….. met natuurlijk de bijbehorende clips zoals je ze ook vroeger zag in TopPop.

De avond is natuurlijk compleet ingericht met verlichte dansvloeren, discobollen, lasers en talrijke video- en tv-schermen. Het wordt weer heerlijk genieten van de beste dans-hits en meezingers uit die geweldige jaren 70 en 80. Ook de lekkerste his uit de jaren 90 en daarna worden niet vergeten. En verzoekjes zijn ook welkom als ze maar in de juiste sfeer passen.

Ben je er ook bij? Vanaf 20:00 uur kun je lekker losgaan, feesten en meezingen!  Alvast een voorproefje: 
https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.  
Heerlijke classic hits met dito clips uit de jaren 70-80 en 90. De lekkerste disco-, funk- en reggae hits, aangevuld met meezingers en zelfs hard-rock nummers . Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.

Zaterdag 26 maart Dance Classics the Party in Café ‘t Stulpke Uden

Zaterdag 26 maart gaan we weer lekker los op Dance Classics the Party in Café ’t Stulpke aan de Markt in Uden. GRATIS ENTREE!

Het wordt weer een compleet disco- en funkfeestje. Met verlichte dansvloeren, discobollen, lasers en talrijke video- en tv-schermen. Heerlijk genieten van de beste dans-hits en meezingers uit de gouden jaren 70 en 80. Ook de swingenste dansplaten uit de jaren 90 en daarna zullen we niet vergeten.  Lekker losgaan en weer ouderwets feesten en meezingen!
En…… de entree is zoals altijd, helemaal gratis!

Alvast een voorproefje: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.  
Heerlijke classic hits met dito clips uit de jaren 70-80 en 90. De lekkerste disco-, funk- en reggae hits, aangevuld met meezingers en zelfs hard-rocknummers . Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.

Dance Classics The Party drie dagen in Veghel

Zaterdag, zondag en maandag draaien we bij De Gouden Leeuw in Veghel. Het gaat een lekker carnavalsfeestje worden met vele carnavals-klassiekers, maar ook nieuwere carnavalskrakers en allerlei meezingers. Natuurlijk zullen de lekkere disco- en funkhits niet ontbreken.
Kortom, als je van carnaval houdt, dan moet je erbij wezen. Naast ons zullen ook diverse artiesten tijdens die dagen optreden.
Maandag is het vooral buitencarnaval in de Molenstraat.

Alvast in de sfeer komen? Hier is de link van onze stream:
https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty

We mogen weer feesten!!!

Nu de strenge coronamaatregelen zijn versoepeld kunnen wij ook weer van start. Heb je binnenkort iets te vieren? Neem dan snel contact met ons op om van jouw feest een Dance Classics Party te maken!
Van ieder decennium hebben we de lekkerste hits met prachtige clips. Eigenlijk maken wij een feestje voor alle leeftijden en allerlei smaken.