Zaterdag 26 november: Dance Classics the Party in Café ‘t Stulpke Uden

Zaterdag 26 november staat Dance Classics the Party met dj/vdj Roland de Winter weer in Café ‘t Stulpke aan de Markt in Uden. De lekkerste disco- en funkmuziek laat je helemaal los gaan. Ook ontbreken de beste danshits uit de jaren erna natuurlijk niet zodat het een heerlijke feestavond gaat worden.
De avond start om 21:00 uur in de sfeervol, ingerichte Stulp met verlichte dansvloeren en discoverlichting. Op de vele aanwezige tv-schermen zie al die mooie clips van de muziek die je op dat moment hoort.
De avond duurt tot ’s nachts 2 uur en natuurlijk is de entree helemaal gratis!

Gratis disco- en funkparty 5 november in Mariaheide

Zaterdag 5 november staat Dance Classics the Party met dj/vdj Roland de Winter in Café d’n Brouwer aan het Dobbelsteenplein 1 in Mariaheide. De grote zaal, open vanaf 20.00 uur, is dan omgebouwd tot een sfeervolle discotheek uit de jaren 70 en 80. Op de aanwezige tv-schermen zie al die mooie clips van de muziek die je op dat moment hoort.

De lekkerste disco- en funkmuziek laat je helemaal los gaan. Ook ontbreken de beste danshits uit de jaren erna natuurlijk niet zodat het een heerlijke feestavond gaat worden. De avond duurt tot ’s nachts 1 uur.

We zijn er weer: zaterdag 2 juli in ‘t Stulpke Markt Uden, GRATIS ENTREE!!!

Zaterdag 2 juli weer lekkere disco- en funkmuziek uit vooral de jaren 70 en 80 in Café ’t Stulpke aan de Markt in Uden. Ook hits uit de jaren 90 en daarna worden niet vergeten. Verzoekjes zijn welkom als ze maar in de juiste sfeer passen.
Alle hits zijn met bijbehorende clips zoals je ze ook vroeger zag in TopPop op tv-schermen. Verlichte dansvloeren en discolampen en -bollen ontbreken natuurlijk ook niet.
Ben je er ook bij? Vanaf 20:00 uur kun je lekker losgaan, feesten en meezingen!  De entree is natuurlijk GRATIS!

Alvast een voorproefje: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.  
Heerlijke classic hits met dito clips uit de jaren 70-80 en 90. De lekkerste disco-, funk- en reggae hits, aangevuld met meezingers en zelfs hardrock nummers. Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.

Hollandse avond in ”forEach” Uden (naast Zinderend)

In de St. Janstraat, naast restaurant Zinderend in Uden, in Molly’s café “forEach” draaien we een Hollandse avond. Een avond met clips van de beste woonwagenhits, lekkere meezingers en natuurlijk nog heel veel meer Nederlandstalige feestnummers. Ben er snel bij want op=op. Bel Molly voor tickets: 06-21680206.

GRATIS ENTREE: Zaterdag 21 mei weer Dance Classics the Party in Café ‘t Stulpke Uden

Het is bijna zover, zaterdag 21 mei zijn we weer met lekkere disco- en funkmuziek uit vooral de jaren 70 en 80 in Café ’t Stulpke aan de Markt in Uden. Ook de hits uit de jaren 90 en daarna worden niet vergeten. Verzoekjes zijn welkom als ze maar in de juiste sfeer passen.
Alle hits zijn met bijbehorende clips, zoals je ze ook vroeger zag in TopPop, te zien op tv-schermen. Verlichte dansvloeren en discolampen en -bollen maken de sfeer compleet.
Ben je er ook bij? Vanaf 20:00 uur kun je lekker losgaan, feesten en meezingen!  De entree is natuurlijk gratis!

Alvast een voorproefje: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.  
Heerlijke classic hits met dito clips uit de jaren 70-80 en 90. De lekkerste disco-, funk- en reggae hits, aangevuld met meezingers en zelfs hardrock nummers . Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.

Zaterdag 21 mei weer Dance Classics the Party in Café ‘t Stulpke Uden

Zaterdag 21 mei zijn we weer met lekkere disco- en funkmuziek uit vooral de jaren 70 en 80 in Café ’t Stulpke aan de Markt in Uden. En….. met natuurlijk de bijbehorende clips zoals je ze ook vroeger zag in TopPop.

De avond is natuurlijk compleet ingericht met verlichte dansvloeren, discobollen, lasers en talrijke video- en tv-schermen. Het wordt weer heerlijk genieten van de beste dans-hits en meezingers uit die geweldige jaren 70 en 80. Ook de lekkerste his uit de jaren 90 en daarna worden niet vergeten. En verzoekjes zijn ook welkom als ze maar in de juiste sfeer passen.

Ben je er ook bij? Vanaf 20:00 uur kun je lekker losgaan, feesten en meezingen!  Alvast een voorproefje: 
https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.  
Heerlijke classic hits met dito clips uit de jaren 70-80 en 90. De lekkerste disco-, funk- en reggae hits, aangevuld met meezingers en zelfs hard-rock nummers . Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.

Zaterdag 26 maart Dance Classics the Party in Café ‘t Stulpke Uden

Zaterdag 26 maart gaan we weer lekker los op Dance Classics the Party in Café ’t Stulpke aan de Markt in Uden. GRATIS ENTREE!

Het wordt weer een compleet disco- en funkfeestje. Met verlichte dansvloeren, discobollen, lasers en talrijke video- en tv-schermen. Heerlijk genieten van de beste dans-hits en meezingers uit de gouden jaren 70 en 80. Ook de swingenste dansplaten uit de jaren 90 en daarna zullen we niet vergeten.  Lekker losgaan en weer ouderwets feesten en meezingen!
En…… de entree is zoals altijd, helemaal gratis!

Alvast een voorproefje: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.  
Heerlijke classic hits met dito clips uit de jaren 70-80 en 90. De lekkerste disco-, funk- en reggae hits, aangevuld met meezingers en zelfs hard-rocknummers . Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.