Ben je erbij komende zaterdag 25 september in ‘t Stulpke Uden v.a 19:00 uur?

Jaja, komende zaterdag 25 september mogen we eindelijk weer. En we gaan er een lekker feestje van maken, wel met de huidige richtlijnen in acht genomen. We gaan ouderwets van start: al vanaf 19:00 uur!!! Ook de sluitingstijd doet denken aan de jaren 70-80 toen we nog echt jong waren: 23:45 uur want om 00:00 uur moet Café ’t Stulpke echt leeg zijn.

Maar tot 23:45 uur kun je weer lekker dansen en genieten van de heerlijkste disco-, funk- en soulhits uit de jaren 70-80 en 90 met de mooiste clips op de vele tv-schermen. Natuurlijk aangevuld met discobollen, verlichte dansvloer, black-light en laser om terug te gaan naar de sfeer van die mooie jaren 70-80 en 90. Ook andere muziek komt aan bod als je er maar lekker op kunt dansen en of kunt meezingen. Mocht je niet kunnen: Zaterdag 27 november zijn we er ook weer.

Op deze link alvast een voorproefje: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.  
Heerlijke classic hits met dito clips uit de jaren 70-80 en 90. De lekkerste disco-, funk- en reggae hits, aangevuld met meezingers en zelfs hard-rock nummers . Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.

Dance Classics the party zaterdag 25 september in Café ’t Stulpke, Markt Uden

Eindelijk mag het weer. Naar aanleiding van de persconferentie kunnen we weer een feestje bouwen. Met de huidige richtlijnen in acht genomen gaan we dit keer wel ouderwets van start: al vanaf 19:00 uur!!! Ook de sluitingstijd doet denken aan de jaren 70-80 toen we nog echt jong waren: 23:45 uur want om 00:00 uur moet Café ’t Stulpke echt leeg zijn.

Maar tot 23:45 uur kun je weer lekker dansen en genieten van de heerlijkste disco-, funk- en soulhits uit de jaren 70-80 en 90 met de mooiste clips op de vele tv-schermen. Natuurlijk aangevuld met discobollen, verlichte dansvloer, black-light en laser om terug te gaan naar de sfeer van die mooie jaren 70-80 en 90. Ook andere muziek komt aan bod als je er maar lekker op kunt dansen en of kunt meezingen.

Wil je alvast een voorproefje, kijk op deze link: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.  
Hier zie je de meest gedraaide hits met prachtige clips uit de jaren 70-80 en 90. Van Rock ’n Roll tot en met Hardrock, de beste meezingers en de lekkerste disco-, funk- en reggae hits. Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.

Reserveer alvast in jouw agenda: Zaterdag 25 september ‘t Stulpke Uden

Eindelijk mag er weer iets meer. We kunnen weer lekker los op zaterdag 25 september 2021 (wel volgens de geldende regels). Tijdstip volgt nog maar we beginnen vroeg want na 00:00 uur moeten we helaas stoppen. Houd deze site goed in de gaten want zaterdag 25 september a.s. kun je weer heerlijk dansen en genieten van de heerlijkste disco-, funk- en soulhits met de mooiste clips. Ook andere muziek komt aan bod als je er maar heerlijk op kunt dansen en of kunt meezingen.
Binnen nu 2, 3 dagen komt er een update op dit bericht!

Nu de meest gedraaide hits

Er staat tot en met zondag weer een nieuwe stream op deze link van Classics Hit Station: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty

De meest gedraaide hits met prachtige clips. Van Rock ’n Roll tot en met Hardrock, de beste meezingers en de lekkerste disco-, funk- en reggae hits. Stream het naar jouw tv of kijk en luister gewoon op je telefoon.

Nu stream Tunneke Uden tijd!

Vanaf vandaag t/m zondag 15 augustus een stream met de mooiste muziek uit de glorie jaren van Soos ‘t Tunneke Uden (tot 1976) waar mijn tijd als dj is begonnen. Een mooie opbouw van pop, rock naar disco wat de overgang inluidde naar Disco Amigo Uden. De stream duurt totaal bijna 12 uur en wordt steeds herhaald.

Dit is de link: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty

We kunnen weer feesten!

Nu de strengste Coronamaatregelen zijn versoepeld kunnen wij ook weer van start. Heb je binnenkort iets te vieren? Neem dan snel contact met ons op om van jouw feest een Dance Classics Party te maken!.

Lekker feesten met Classics Hit Station

Continue de lekkerste dance-classics met de mooiste clips. Waarom thuis nu stilzitten? Bouw je eigen feestje en stream met deze link: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty naar jouw tv. Lekker feesten op allerlei heerlijke hits uit de jaren 70 en 80. Zelfs de beste dansbare hits van de jaren erna komen natuurlijk ook aan bod.
Veel plezier en feest ze!!!

Het beste van… Disco en meer

Non-stop de lekkerste muziek uit de jaren 70 en 80 met de prachtigste clips erbij, aangevuld met wat pop, rock, reggae, dance, Nederlands- en Duitstalig e-meezingers. Ook enkele allernieuwste hits waaronder Eurovisie-Songfestival en Udens talent Celine Rae met Do Better.

Vanaf nu t/m 3de Paasdag op https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty
Lekker thuis even uit je dak!

Oud op Nieuw lekker thuis vieren!

Vanaf donderdagavond 31 december 21:00 uur kun je een heus feestprogramma streamen via deze link: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.

Allerlei heerlijke hits en meezingers komen in sneltreinvaart voorbij, met de daarbij behorende clips zoals je van ons gewend bent. Sluit, ondanks alles, 2020 swingend af en start feestelijk 2021. Wij wensen jullie een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig Nieuwjaar. Tot snel op onze party’s!!!