Oud op Nieuw lekker thuis vieren!

Vanaf donderdagavond 31 december 21:00 uur kun je een heus feestprogramma streamen via deze link: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty.

Allerlei heerlijke hits en meezingers komen in sneltreinvaart voorbij, met de daarbij behorende clips zoals je van ons gewend bent. Sluit, ondanks alles, 2020 swingend af en start feestelijk 2021. Wij wensen jullie een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig Nieuwjaar. Tot snel op onze party’s!!!

Dance Classics The Party non-stop via Classics Hit Station

Wekelijks, vanaf donderdag 13:00 uur tot zondagnacht 05:00 uur kun je ons via https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty streamen. CLASSICS HIT STATION is een non-stop streaming “radio”-station met de mooiste videoclips van de lekkerste disco-, funk- en reggae-, pop-, rock- en feest-classics, gemixt met allerlei andere hits.
Stream CLASSICS HIT STATION gewoon ‘s avonds lekker bij jou in huis en bouw je eigen feestje met Dance Classics The Party!
Klik op deze link: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty

https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty

Zin om je eigen feestje, ondanks deze tijd, lekker thuis te maken?

Classics Hit Station zorgt met deze link:
https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty
voor de beste disco-, funk-, reggae-, pop-, rock- en feestmuziek uit de jaren 70, 80 en 90. Deze hits worden afgewisseld met lekkere dans- en meezing-hits van de jaren daarna tot heden. Kom direct met de mooiste clips in feeststemming. Open https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty op jouw tv of laptop en ga lekker los!

Wekelijks zijn we er van donderdag 13:00 uur t/m zondagnacht 05:00 uur. Maar liefst ruim 90 uur non-stop muziek met bijbehorende clips op Classics Hit Station. De link staat ook op de hoofdpagina van www.dance-classics.nl.

Veel plezier en blijf gezond!

Thuis je eigen feestje bouwen? Stream op jouw tv Classics Hit Station

Je kunt ons wekelijks, vanaf donderdag 13:00 uur tot zondagnacht 05:00 uur streamen via onderstaande link. CLASSICS HIT STATION is een non-stop streaming “radio”-station met de mooiste videoclips van de lekkerste disco-, funk- en reggae-, pop- en rock-classics, gemixt met allerlei andere, prachtige hits.
Stream CLASSICS HIT STATION gewoon ‘s avonds lekker bij jou in huis en bouw je eigen feestje met Dance Classics The Party!
Klik op deze link: 
https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty

We zijn er weer: Dance Classics The Party 88 uur non-stop via Classics Hit Station

Je kunt ons nu wekelijks, vanaf donderdag 13:00 uur tot zondagnacht 05:00 uur streamen via onderstaande link. CLASSICS HIT STATION is een non-stop streaming “radio”-station met de mooiste videoclips van de lekkerste disco-, funk- en reggae- en pop-classics, gemixt met allerlei andere, prachtige hits. Stream CLASSICS HIT STATION gewoon ‘s avonds lekker bij jou in huis en bouw je eigen feestje met Dance Classics The Party! Klik op deze link: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty

NU 88 UUR NON-STOP: Dance Classics The Party nu via Classics Hit Station

Je kunt ons nu wekelijks, vanaf donderdag 13:00 uur tot zondagnacht 05:00 uur streamen via onderstaande link. CLASSICS HIT STATION is een non-stop streaming “radio”-station met de mooiste videoclips van de lekkerste disco-, funk- en reggae- en pop-classics, gemixt met allerlei andere, prachtige hits. Stream CLASSICS HIT STATION gewoon ‘s avonds lekker bij jou in huis en bouw je eigen feestje met Dance Classics The Party! Klik op deze link: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty

JE KUNT ONS WEER STREAMEN: Dance Classics The Party nu via Classics Hit Station

Vanaf donderdag 27 augustus start wekelijks iedere donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18:00 uur CLASSICS HIT STATION via onderstaande link of QR-code. 
CLASSICS HIT STATION is een non-stop streaming “radio”-station met de mooiste videoclips van de lekkerste pop-, disco-, funk- en reggae-classics, gemixt met allerlei andere, prachtige hits. Stream CLASSICS HIT STATION gewoon ‘s avonds lekker bij jou in huis en bouw je eigen feestje met Dance Classics The Party!

Je kunt nu alvast een proefuitzending zien en luisteren? Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18:00 uur.
Klik op deze link: https://www.twitch.tv/danceclassicstheparty

of scan deze qr-code:

scan de code en bekijk de proefuitzending nu al!

Vanavond dansen voor de mantelzorgers in Uden

DJ Roland de Winter gaat vanavond swingende dansbare verzoeknummers draaien in zijn bekende Dance-Classics The Party stijl ten behoeve alle mantelzorgers van Uden en omgeving. Maar omdat we allemaal thuis moeten blijven zal deze unieke party alleen online te volgen zijn. Via de voorpagina van deze site kun je vanaf 20.00 uur een link vinden waar je de party samen met alle andere liefhebbers kunt volgen.

Dus steek een hart onder de riem van de mensen die de laatste weken alles uit de kast gehaald hebben om ons, en onze kwetsbare dierbaren, te verzorgen.

Vraag jouw favoriete nummers aan en laat zien dat we in deze dagen samen achter onze mantelzorgers staan.

PS: vergeet niet al je vrienden en kennissen uit te nodigen, door de link te delen of onze social media uitingen te liken of delen.

Zaterdag 11 april lekker thuis dansen met live-stream Dance Classics the Party

Bekende Dance Classics the Party gaat online voor het goede doel

DJ Roland de Winter en zijn vrienden van het vroegere Amigo en Rotary Uden willen heel Uden aan het dansen krijgen voor de Udense mantelzorgers. De mantelzorgers zijn in deze tijd een beetje een vergeten groep. Met deze actie willen Roland, de vrienden van Amigo en Rotary Uden hen op een voetstuk plaatsen en verrassen met een dinerbon op hun respijtdag. Op zaterdag 11 april zal vanuit de studio van Giel de Winter een bijzondere Dance Classics the Party worden gestreamd.

Roland de Winter wilde iets goeds doen voor de mantelzorgers in deze tijd van het Covid-19 virus en kwam bij zijn zoon Giel terecht. “We hadden het er samen over en kwamen al snel uit bij deze online Disco avond. Mensen vragen nummers aan uit de jaren 70 en 80 en deze worden dan gedraaid. Een nummer aanvragen kost minimaal 5 euro, maar een hogere vrije gift mag natuurlijk ook. Tijdens de live stream komen alle bijbehorende clips voorbij. Zo hopen we dat er op zaterdagavond in vele Udense huiskamers het een feest van herkenning wordt. En dat de voetjes van de vloer gaan!”.

De avond start om 21.00 uur en zal om 24.00 uur afgelopen zijn. Door gebruik te maken van de faciliteiten van de studio van Giel de Winter, kunnen er naast de muziek en video’s ook berichten achter gelaten worden. Zo vinden de luisterende en kijkende Udenaren ook verbinding met elkaar. Roland: “We willen het sfeertje van vroeger een beetje in de huiskamers brengen. We hebben dan ook de samenwerking gezocht met de vrienden van discotheek Amigo en Rotary Uden. Samen gaan we de komende dagen zoveel mogelijk mensen proberen te bereiken. Het is toch ontzettend prachtig als straks duizend man meekijken en ondertussen ook nog het goede doel steunen? “

Het bedrag dat opgehaald wordt zal besteed worden aan dinerbonnen bij de diverse Udense horeca. Zo kunnen de mantelzorgers op hun respijtdag een avondje lekker eten en wordt op deze manier ook de Udense horeca gesteund. De link naar de live stream is direct te vinden op de voorpagina van de site www.dance-classics.nl en de website en facebook pagina van Rotary Uden. Deze komt beschikbaar op zaterdag 11 april om 20.00 uur.
Nu al een vrije gift doen? Dat kan door een bedrag te whatsappen naar het nummer 06-57970688. Men ontvangt dan een tikkie.

Website Rotary Uden of Facebookpagina Rotary Uden

Zaterdag 21 maart ‘t Stulpke gaat NIET door!

Jammer en begrijpelijk, zaterdag 21 maart gaat de Dance Classics niet door. We hadden er allemaal weer veel zin in. Een prachtige nieuwe playlist stond weer klaar maar het is beter om ons allemaal even streng aan de regels te houden van het RIVM en de provincie om dit vervelende virus zo snel mogelijk weg te krijgen. Kunnen we daarna de draad weer oppakken en weer een leuke avond organiseren. Allemaal sterkte, beterschap en tot snel!!!