Grootse Disco- en Funkparty zaterdag 3 maart in De Pul Uden

Spiegelbollen, verlichte dansvloer, lasers, go-go girls en boy en grote video-schermen zullen zaterdagavond 3 maart a.s. de bezoekers meezuigen in de tijd van toen. De video-dj’s John de Visser en Roland de Winter nemen het publiek mee naar de disco- en funkmuziek uit die mooie jaren 70 en 80. Prachtige videoclips uit de tijd van o.a. TopPop, synchroon met het geluid, laten de aanwezigen direct de sfeer en herkenning van toen beleven.

Ook de lekkere dans-hits uit de jaren erna zullen niet ontbreken. Met het grote muziek/video-bestand van ruim 20.000 hits wordt het een heerlijke avond op muziek waar natuurlijk hits van o.a. Earth, Wind & Fire, The Trammps, Donna Summer, James Brown, Prince, Michael Jackson, Sheila E, KC & The Sunshineband, Gala, Army of Lovers, Tiësto, Pharrell Williams, Black Eyed Peas, Pitbull, Justin Timberlake, Mark Ronson, Bruno Mars en Robin Thicke zeker niet zullen ontbreken. Een avond vol met heerlijke meezing- en dansmuziek.

De tot discotheek omgebouwde evenementenhal van De Pul in Uden gaat open om 21 uur. Tickets á € 10,00 (voorverkoop) via de site van De Pul. Kaarten aan de kassa € 12,50. Voor info zie ook bovenstaande promo.

 

Vrijdag 8 september lekker swingen in Markant Uden

Momenteel vinden in Markant Evenementenzaal Uden drukke voorbereidingen plaats voor Dance Classics The Party. Ben jij er ook vrijdagavond bij? De dj’s & vdj’s Roland de Winter en John de Visser draaien dan vele mooie hits uit de jaren 70, 80, 90 tot nu. Lekkere vette disco- en funk-classics met bijbehorende, synchroon lopende videoclips op een megagroot scherm. En dat alles in een tot discotheek omgebouwd Markant, compleet met discobollen, laser, verlichte dansvloer, go-go girls en boy van Dansstudio van de Water uit Uden.
Entree-kaarten € 12,50. Tijdens de avond zelf kosten de tickets € 17,50.
Tot morgen!

Vrijdag 8 september Evenementenzaal Markant Uden

Dance Classics The Party is vrijdag 8 september weer in de Evenementenzaal van Markant Uden: glimmende discobollen, een verlichte dansvloer, een lasershow, GoGo-girls en boy van Dansstudio van de Water uit Uden, videoclips op een megagroot scherm en enthousiaste dj’s die de meest heerlijke hits van de jaren ’70 tot nu draaien! Begin maar vast met het oefenen van die danspasjes: want tijdens deze avond gaan die voetjes gegarandeerd weer van de vloer!

Herleef met ‘Dance Classics The Party’ de sensationele sfeer uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10. Onvermoeibaar en met tomeloze passie en inzet zorgen de enthousiaste dj’s/vdj’s Roland de Winter en John de Visser voor een oergezellig avondje uit, waarop u samen met vrienden en bekenden herinneringen ophaalt. Want: ‘Hé, ken je deze nog!?’

‘Dance Classics The Party’, een muzikale trip door de tijd, vindt plaats op vrijdag 8 september 2017 in de Evenementenzaal van Markant Uden. Aanvang 21.00 uur. Tickets kosten € 12.50 in de voorverkoop en € 17,50 aan de dagkassa. Bestel ze nu via de site www.markantuden.nl

Proef vast een beetje van de sfeer van de vele muziekclips die deze avond voorbij zullen komen door op deze link van de herkenningstune te klikken. Veel plezier en tot vrijdag 8 september.

Evenementenzaal Markant Uden wordt discotheek

Vrijdag 8 september is de Evenementenzaal van Markant Uden omgebouwd tot een discotheek met discobollen, verlichte dansvloer, stroboscopen, laser, blacklight-kanonnen en go-go-girls & -boys. Op een megagroot scherm draaien de dj’s en vdj’s John de Visser en Roland de Winter de lekkerste disco-, soul- en funk- hits uit de zeventiger en tachtiger jaren, aangevuld met heerlijke nummers uit de jaren erna tot nu.

Alles is eraan gedaan om een sfeervolle discoshow neer te zetten met synchroon prachtige muziekclips. Naast lekker uit je dak gaan op die heerlijke muziek van toen is het ook een prachtig moment om met vrienden de laatste vakantieherinneringen te delen of gewoon lekker te kletsen over die mooie tijd van toen.

De zaal gaat open om 21:00 uur en het duurt tot 02:00 uur. Entree in de voorverkoop is € 12,50 en aan de kassa € 17,50. Bekijk op www.dance-classics.nl de aftermovie van het laatste event. Zowel via deze site als bij www.markantuden.nl kun je de tickets bestellen.

Ook deze clip zal niet ontbreken op vrijdag 8 september in Uden:

Dance Classics The Party vrijdag 8 september in Markant Uden

Voor de tweede maal komt Dance Classics The Party naar de Evenementenzaal van Markant Uden. Op vrijdag 8 september draaien de dj’s en vdj’s Roland de Winter en John de Visser de beste disco- en danshits uit de jaren zeventig en tachtig tot en met nu in een tot discotheek omgebouwde Evenementenzaal. Alles is eraan gedaan om een sfeervolle discoshow neer te zetten met synchroon prachtige muziekclips op een megagroot scherm.

Ook nu weer kun je lekker uit je dak gaan op die geweldige, lekkere disco-, soul-, funk- en reggaehits uit die prachtige jaren zeventig en tachtig, aangevuld met heerlijke nummers uit ook de jaren erna tot nu.

De avond wordt aangekleed met een nog grotere verlichte dansvloer, stroboscopen en spiegelbollen, rookmachine, go-go-girls, laser en een op en top geluidinstallatie. En wat uiteraard niet ontbreekt: een megascherm waarop prachtige muziekclips zijn te zien en die je het gevoel geven alsof de artiesten zelf op de party aanwezig zijn. De sfeervolle beelden zuigen je direct mee in die sfeer van toen. Kortom, het wordt weer een heerlijke meezing en swingavond.

De zaal gaat open om 21:00 uur en het duurt tot 02:00 uur. Entree in de voorverkoop is € 12,50 en aan de kassa € 17,50. Bekijk op www.dance-classics.nl de aftermovie van het laatste event. Zowel via deze site als bij www.markantuden.nl kun je de tickets bestellen.
Met deze link kun je rechtstreeks tickets bestellen.

”Dance Classics the Party” één groot feest

Het was een drukke en gezellige avond vrijdag 14 april in Markant Uden. Gast dj John de Visser en mede organisator Roland de Winter wisten het publiek van begin van de avond tot sluitingstijd te laten swingen op de prachtig verlichte dansvloer. Op een levensgroot videoscherm achter de dj’s zagen de bezoekers allerlei videoclips voorbij komen: van James Brown tot en met de ongecensureerde versie van Robin Thicke’s Blurred Lines. Alles kwam voorbij, de ene na de andere hit uit de jaren zeventig tot nu. Een avond waarbij de talrijke bezoekers ook herinneringen konden ophalen en lekker los konden komen van alle dagelijkse beslommeringen.

Ook de sponsoren, t.w. NobraCars Uden, Paradijs, Grando Keukens, HR5, IBN en Jumbo kwamen eveneens regelmatig voorbij in de diverse clips.

Bezoekers en sponsoren, allemaal hartelijk dank. Houd de site www.dance-classics.nl in de gaten voor een volgende party. Op deze site kun je natuurlijk ook de show voor een eigen feestje boeken.
Geniet van onderstaande selectie van foto’s, gemaakt door Ad van de Graaf uit Uden. Voor alle foto’s kijk op onze FaceBook pagina