Zaterdag 30 maart 2019 The Funkadelic Rockshow in De Pul Uden

Tijdens de Funkadelic Rockshow op 30 maart in De Pul komen twee stijlen bij elkaar. Barracuda, de band met een stevige rock achtergrond, zal samenwerken met DJ Roland de Winter (Dance Classics the Party). De organisatie van de avond is in handen overigens van RotaryClub Uden. Daarmee komen alle sponsoropbrengsten en entreegelden ten goede van diverse projecten voor de jeugd van Uden.

De danceclassics specialist gaat voor een volle dansvloer, waarbij regelmatig het samenspel met Barracuda gezocht wordt. Monique: “We willen een bijzondere avond. De funky disco stijl combineert wonderwel erg goed met Barracuda. Mensen krijgen geen standaard muzikale avond voorgeschoteld, maar een uniek concert van twee stijlen. En dan zorgen we natuurlijk ook nog dat het gezellig wordt!” Een avond voor mensen met een brede muzieksmaak en voor degene die gewoon een leuke avond willen hebben.

Toegang is 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de kassa. Aanvang 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.barracuda-rock.com/rockshow.

Super geslaagde Dance Classics the Party in Zaal Verhoeven Uden

Het was een super gezellige en geslaagde Dance Classics the Party zaterdag 22 december 2018 in Danszaal Verhoeven in Uden. Dank aan allen die hierbij aanwezig waren en ook dank aan alle leuke reacties die we via social media hebben mogen ontvangen. De tijd was nog veel te kort om alle mooie verzoeknummer te vervullen. Dank ook aan alle medewerkers/sters van Danszaal Verhoeven voor de geweldige verzorging.

De foto’s zijn gemaakt door Henk Lunenburg.

Binnenkort nieuws over een nieuwe party. Volg ons via FaceBook.

Dance Classics The Party komt naar Danszaal Verhoeven Uden

Zaterdag 22 december wordt Danszaal Verhoeven aan de Markt in Uden omgebouwd tot een volwaardige discotheek, compleet voorzien van een verlichte dansvloer, discobollen, lasers en verlichting. Met veel disco-, funk- soul- en reggaemuziek, overgoten met een kerstsausje, zullen de vdj’s Roland de Winter en John de Visser er een heerlijk feestje bouwen.

Naast de vele hits van vroeger en nu is natuurlijk alles voorzien van bijbehorende clips. Verzoekjes kunnen uiteraard ook aangevraagd worden en het geluidsvolume zal niet oorverdovend zijn zodat je ook met jouw vrienden gezellig kunt bijkletsen.

Velen zullen danszaal Verhoeven nog kennen van vroeger. Na diverse verbouwingen is het een supergezellige, knusse zaal geworden.

De entreeprijs is in de voorverkoop € 15,00, exclusief servicekosten. Aan de kassa zijn de tickets € 20,00. Naast een avond gevuld met heerlijke dance-classics uit de jaren 70 en 80, ook hits uit de 90’s en daarna. Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een welkomstdrankje. Gedurende de avond zijn er nog meer verrassingen. De zaal gaat open om 21:00 uur en sluitingstijd zal plm. 02:00 uur zijn.

Wees er dit keer snel bij want op=op. Middels deze link kun je jouw tickets rechtstreeks veilig online bestellen.

Op de site www.dance-classics.nl zie je vele sfeerimpressies en filmpjes van voorbije party’s.

Noteer alvast: Zaterdag 22 december Dance Classics the Party in Uden

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden, daarom doen we op veler verzoek weer een Dance Classics the Party. Dit keer natuurlijk met een Kerstsausje en zijn we op een speciale plaats in Uden. Het is een supergezellige locatie die velen van vroeger nog zullen kennen. Wij, John de Visser en Roland de Winter, gaan er een lekker feestje bouwen. Ook nu weer met veel disco-, funk- soul- en reggaemuziek. Heerlijke muziek van toen tot en met nu in een prachtig omgebouwde discotheek, compleet natuurlijk met verlichte discovloer, discobollen, laser en prachtige, bijbehorende clips.

Noteer alvast de datum: Zaterdag 22 december 2018 ergens in Uden. Volgende week start de kaartverkoop op www.dance-classics.nl. Wees er snel bij want dit keer is op=op.

Bijgaand een prachtig nieuw nummer van Nile Rodgers met CHIC: Sober