Boek ‘Dance Classics the party’ voor jouw eigen feestje

‘Dance Classics the party’ neemt je mee op een muzikale trip door de tijd. Met, zoals de naam al doet vermoeden: discohits en danceklassiekers uit de jaren 70 tot nu. Al deze hits worden getoond op een of meerdere grote schermen voor de optimale beleving! Krakers uit de roemruchte zeventiger jaren van onder meer Earth Wind & Fire, Chic, Stevie Wonder, Prince, The Jacksons en The Trammps, maar ook heerlijke uitstapjes naar latere decennia. Natuurlijk hoeven ook de Nederlandstalige-, Duitstalige- en Hardrock-meezingers op zo’n feestje niet te ontbreken.

Eén ding hebben alle nummers met elkaar gemeen: het zijn hits die je opzwepen en je heerlijk uit je dak laten gaan. En of het nu gaat om een groot dance-event, een bedrijfs- of personeelsfeest, een Sara- of Abrahamfeest: ieder optreden is een feestje!

‘Dance Classics the party’ is ook te boeken voor jouw eigen feestje. Vooraf wordt alles met je besproken zodat het geluid, licht en de dansvloer zo goed mogelijk aansluiten op de ruimte en het aantal mensen. Ook bespreken wij uiteraard jouw gewenste muziekkeuze. Jouw gasten kunnen verzoeknummers aanvragen die gedraaid worden indien ze passen in jouw opgegeven genre.

De gewenste opstelling wordt in korte tijd opgebouwd en na afloop wordt alles weer netjes opgeruimd.

Er is één voorwaarde: locaties dienen makkelijk bereikbaar en toegankelijk te zijn zodat we kunnen laden en lossen. Is de feestruimte niet op de begane grond? Dan moet er wel een lift zijn. Wordt het feest gegeven in een tent? Dan is het van belang dat deze professioneel is geplaatst, de tent waterdicht is en voorzien van een stabiele, houten vloer. In een straal van dertig kilometer rekenen wij geen reis- of kilometerkosten. Is de afstand groter? Dan bedragen de kosten € 0,50 per kilometer.

Prijzen zijn al vanaf €400,00.

Een ervaren dj zorgt tijdens jouw feest voor vijf uur non-stop muziek. Ieder uur langer kost € 85,00.

Professionele geluidsapparatuur voor groepen tot ongeveer tweehonderd personen en een kleine lichtshow behoren eveneens tot de mogelijkheden als ook uitbreiding van de laser- en lichtshow evenals een verlichte dansvloer. Andere opties zijn: een grotere geluidsset, confetti- of steamershooters en een bellenblaasmachine.

Interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 06-20366496.

Wij denken graag met je mee over een feest op maat!